erhvervsfri

Jeg hadde nok trodd at jeg skulle mistrives mye mer med å være arbeidsledig. Riktignok var Luther litt plagsom i staren, men nå må han ha funnet seg noen andre å plage, for her er han iallefall ikke mer.
Og jeg har det veldig travelt, uten at det blir stress, og det er jo perfekt. Jeg får gjort alt som jeg ikke har fått gjort før, portefølje og datagreier og arbeidsbloggen neste.
Jeg må riktignok knipe igjen pengesekken, og det kan jo være kjedelig, men jeg er i den heldigeposisjon at jeg har en pengesekk å knipe igjen, så det går ikke an å klage.
Jeg gikk og tenkte på gjenknipingen i går, jeg hadde vært på allkopi og fått printet ut portefølje til jobbsøking, da jeg gikk forbi en skobutikk og heisann hoppsann der hadde jeg kjøpt nye sko, så så mye for gjenknipinga altså.
Og da ble jeg faktisk litt lurt! For da jeg skulle betale hadde jeg glemt kortet hjemme, så jeg måtte legge av skoene og gå hjem og hente kortet.
Skoene var litt rare på tuppen, men de var på halv pris og selgerskene så at det ordnet man bare med litt skokrem for semska skinn, det skulle hun legge ved.
Og da jeg kom tilbake for å hente og betale skoene mine, hadde hun tatt ut igjen skokremen! Lura! For det oppdaga jo ikke jeg før jeg kom hjem.
Lille Vinkel skobutikk altså. Høh. Men der fikk jeg for å kjøpe sko når jeg egentlig skal knuge på pengene.

(men jeg synes det er greit å ha to par vintersko siden det er så vått i Bergen) (unnskyldninger unnskyldninger)

Og så skal jeg på en workshop i Pålens nye hovedstad.
Og her er jeg litt forvirret. Jeg ble oppringt av en jeg kjenner til, som tipset meg om å søke på den. Han er sånn halvassosiert med hele greia.
Jeg gjorde, jeg kom med.
Men. Hva er det egentlig jeg er med på?
Dette er en oppdelt workshop som går over to år,som jeg skjønte på oppringeren søkte jeg bare på den første helgen ved å sende inn portefåilen.
Ingen bindinger fra noen sider.
Men når jeg nå leser hjemmesiden til prosjektet, ser jeg ingen sånn differansiering.
difrensiering
Og. Nå kunne jeg sikkert sendt en mail og bare spurt, men jeg føler virkelig at jeg har brukt opp kvota mi. For først hadde jeg datatrøbbel (!) da jeg skulle sende fårtepoilen, og måtte be om utsettelse. Så måtte jeg be to ganger om bekreftelse på at de hadde fått den, som de hadde (fem ganger faktisk) fordi jeg sitter på så dårlig nett, og så måtte jeg sende en mail og si at jeg ikke kunne dele rom med noen som hadde husdyr, siden det er de som innkvarterer oss, og hvor vanskelig skal man egentlig gjøre seg? Eksus me, but watt hav I sadd jes tu? I mean, applaid får? I nåv nååthing.

Så foreløpig holder jeg på troen om at jeg bare skal en helg i mars. Siden jeg fikk det inntrykket over telefon. Ikke bare inntrykk, beskjed.
Men om jeg hadde søkt på denne workshoppen på grunnlag av det som står på nettsidene deres, hadde jeg vært overbevist om at jeg nå var med på et toårig, delvis betalt prosjekt med produksjon av prototyper som mål.
Hehe. Heldigvis klarer jeg aldri å komme over sånne ting på nettet selv.

Ingen kommentarer:

Blogger videre! Uten overskrift!

Om kvelden når jeg legger meg, begynner jeg å lage en liste over det jeg skal gjøre på jobb neste dag. Det høres kanskje lurt ut, men er str...