ÅÅeh

Jo.
Altså.

Jeg har mac. Før hadde jeg pc. Den gikk i stykker, og så kjøpte jeg ny, og den gikk i stykker, og så kjøpte jeg ny, og den gikk i stykker, og så ble det mac, så gikk den i stykker, så reinstallerte jeg harddisken, og det gjorde jeg forsåvidt på alle pcene også, men macen da, jeg reinstallerte hardisken, så forsvant problemene, så dukket det opp nye, og jeg kan på ingen måte tro det, at det skal være mulig å ha så mye dataproblemer, kan de fattige begripe, ikke vet jeg, men jeg kjøpte altså med en sånn apple care, sden maskinen er utenlandsk og ikke beskyttet av min beste venn, den norske forbrukerkjøpsloven.
Nå er maskinen ødelagt igjen, om den først går i dvale vil den ikke våkne, og ikke vet den hva en dvd er, og jeg har ikke tenkt å bedrive noe videre reinstallasjoner og voksenopplæring, så jeg må altså benytte meg av den der apple care protection plan greia, det er et telefonnr man ringer.
Når man slår opp på mac sine sider om applecare, står det om hvor fantastisk det er (ingeting om at det egentlig er helt unødvendig om du kjøper maskinen i Norge, men det har jo ikke jeg gjort, for meg og min strømførende kropp er det nødvendig), og at det er kjempelett å bruke, du ringer kun et nr som er lett å huske.
Akkurat det står det.
Men det står ikke hva det telefonnummeret er.
Så lett er det å huske nemlig, at ingen trenger å fortelle deg hva det er.

Men jeg er datter av en bulldoser og sønn av en bjørnevatnsværing så jeg skal nok klare å trenge igjennom, bare vent.









Nå gjelder det bare å finne ut hvor man finner sånne søknadsskjemaer der man søker om omskolering betalt av nav fordi man ikke kan eie elektronisk utstyr.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Feilsøkingstips og telefonnumre for teknisk support finnes her:

http://support.apple.com/kb/index?page=applecare_protection_plan&locale=no_NO


Håper du finner det du leter etter :-)

Ellers så skal telefonnummeret til AppleCare følge med i kjøpspapirene.

frk. Figenschou sa...

det fulgte ikke med nei.

fikk ringt til slutt, fikk snakke med en hviskende svenske, og fikk nytt nr til annen bedrift. Det får bli morgendagen det, tenker jeg.


men takk takk!

solveig sa...

mamma, ho kalte dæ bulldoser!

plopp plopp plopp og en annen plopp

I dag har jeg brukt alt for mye av dagen på å få kjøpt bobleplast. Det lyktes meg ei.  Først prøvde jeg hos KEM, Kunstnernes eget materialut...