klikklåsopp-klikklåsigjen


Dette er sommerens nøkkelknippe. Det harmonerer altså med sommerens oppgaver.
Det var nemlig så mange som ble glade da jeg bestemte meg for å komme hjem:
vanne blomster: 4 hus
ta inn post: 5 hus
vanne plen: 1 hus
tømme båt: 1 båt (så når det regner blir jeg glad for jeg slipper å vanne plen, men så kommer jeg på at da må jeg jo tømme båten)
passe bestemor: 1 bestemor
jobbe jobb: 1 jobb
Noen skal orges to ganger i uka, og noen nøyer seg med en.
Jeg klipper ingen plener. Tror jeg. Jeg fant en litt overraskende lapp i det ene huset, men jeg tror det er til en søster av meg.


Nå får jeg jo bo i ett av disse husene, snille svaigers, så det huset hefter ikke, og det gjør jo strengt tatt ikke de andre heller, men likevel må jeg si at jeg ble bittelitt glad da mannen med bilkjøringsevnelappen plutselig kom hjem, for ellers blir det fort over en mil med trasking oppad fjell og nedad fjell og bortad gangsti for å få tømt blomster og vannet båt, ettersom bare tre av huseierne har gått med på å bo i samme nabolag
Men egentlig må jeg si at jeg liker ganske godt å hjelpe til altså. Jeg føler meg som en del av samfunnet, og det er jo det beste jeg vet.

2 kommentarer:

paaskeharen sa...

Litt småjobbsentralen der, altså? Håper dere snart får litt sommer likevel. Fikk litt dårlig samvittighet for at jeg var nebbete her tidligere.

frk. Figenschou sa...

nå er det nesten elleve grader!

Siden sist (som er ca 16 timer siden)

Vi har fått ny kran på badet. Den forrige brakk for noen måneder siden, men det har vært mulig å bruke den ved hjelp av en vaskeklut. (Jeg o...