geriljakrig-el. gammelt oppkok.

Jo, altså, mange ganger før har jeg jo skrevet om krigføringen mellom hode og kropp når jeg er syk. Kropp vil slappe av, mens a-dHodet vil ha underholdning, uansett hvor slapp Kropp er.
Denne gangen har Kropp vært skikkelig smart og stengt av lufttilførselen til a-dHodet.
Da blir det litt mindre mas, men som i alle kriger er det sivilbefolkningen som er den tapende part. (Altså jeg.)
Sivilbefolkningen planlegger som kjent å flytte til Stockholm (desverre iført både Hode og Kropp) og dette skal jo både planlegges og fikses, i tillegg er det landskappleiker, festivalkunstneri, prosjekter og gebursdagsgaver.

Ok, jeg innser at dette innlegget kun er en variant av tidligere innlegg. Jeg skal se om jeg kan finne på noe skikkelig interessant og engasjerende til i morgen.
Kanskje hvis jeg drømmer noe interessant, da kan jeg jo skrive om det.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nå er det på tide at den forkjølelsen din finner en annen Kropp å bosette seg i! Her har Hode vært angrepet av pine i dag, men begynner nå å komme i balanse med Kropp, som hadde planer om sommeravsluting på SFO i ettermiddag...

frk. Figenschou sa...

det gjelder bare å passe på at man har fått med seg begge to når man går ut døra, ellers blir det krangling, suring og grining.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...