plan

Nei, skal vi se. I morgen drar jeg altså til Stockholm, for å se om jeg finner leilighet, ikke så lett når annonsene er merket med DU SKAL NATURLIGTVIS HA FAST ARBEIDE STYRKET MED ARBEIDSKONTRAKT! som krav til leietager, men ja vi får se, studenter som i tillegg studerer på Konstfack stiller kanskje ikke så sterkt, heldigvis skal jeg bo i hos min venninne Cecilia mens jeg leter for det er visst noen som skal gifte seg til helga, husk: kart, penger, gode sko, datamaskin m. alle tilhørende tau, svensk mobil m. tau, og pinkoden, og presang, og så skal jeg til Oslo og treffe Joar og snakke med ham og innom Solveig og hente hennes liggeunderlag og soveposen som mamma har tatt med til Oslo, og videre til Voss, husk å betale regningen til Landslaget for Spelemenn først, og så når landskappleiken er over, skal jeg til Hardanger i møte, husk...notatblokk! og så skal jeg til Frosta, husk å ...husk å pakke en bag til Morten (oops) som han kan ta med dit, husk å feire bursdag, HUSK Å BESTILLE BILLETT BERGEN-TRONDHJEM, og så må jeg reise hjem og huske å komme meg til Kirkenes. Eller det siste er ikke vanskelig det er alt i midten som blir vrangt.
Husk å sende mail til Cecilia og advare/forklare at jeg ikke har tenkt å flytte inn hos henne permanent selv om bagasjen kan tyde på det.

Husk pass.
Husk å glede seg og husk å ikke psyke ut.

Men det virker ikke som om dette er alt, altså, det er en feil et sted.
Huffda.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Hektisk opplegg. Lykke til på boligjakt.

Bergljot sa...

Får åndenød bare av å lese om planene dine! Det der høres hektisk ut. Lykke til med husjakten;-) Og hold oss oppdaterte her inne, er du snill!

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...