De der. Som bodde her før. De har glemt noe

Nå har vi bodd her i over et år. Særlig i begynnelsen kom det stadig små overaskelser fra de som bodde her før. I form av rot. Altså, den første overaskelsen var jo at de ikke hadde vasket, i den grad at de hadde satt skitne kopper inni skapene igjen. Oi, har du sett!
Og litt sånn, oi, har du sett, de har reparert lampa med tape? Oj, har du sett, de har reparert dørstokken med tape...
Og så ramla det fram noe hver gang vi tørka støv av radiatorene, i en periode. Men det er jo ikke en uuttømmelig kilde så etter en måneds tid var det slutt på oi, har du sett, en singlet, oi har du sett, en papirmaske, oi, har du sett en barnetegning.
Og så endel oi har du sett på badet, litt senere. Mya rart som fløyt fram fra under badekaret. Oi, har du sett, en liten stekepanne i rosa plast. Oi, har du sett, en sånn arti en til å ta spaghetti med.

Mye av det.
Men det ga seg forsåvidt med tiden.

Og så her om dagen, eller det begynner å bli noen dager siden da, hadde vi noen på middag og vanligvis har vi plenty av fat men når vi nå fikk folk på besøk så måtte vi opp i skapene der vi har satt unna det etter de forrige som bodde her, det som ikke så ut som det måtte vaskes men som vi ikke ville ha noe med å gjøre, for å se om det fantes et fat til der sånn at alle fikk et hver. Og det gjorde det!
Og, oi HARDUSETT. De hadde reparert det litt. Med gaffatape. Det var gått en sprekk i fatet og det var reparert med 15 cm gaffa.
Hygienisk.

1 kommentar:

A sa...

Hahaha - er det mulig? Gaffateip kan rett nok brukast til endelaust mange oppgåver, men eg trudde ikkje reparasjon av tallerkenar stod på den lista :-D

Forøvrig er det jo litt koseleg at dei let det ligge att både kle og leiker til nestemann. Omtenksomt, på ein måte.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...