og jeg bare

bare bare!
Siden sist har jeg vært der oppe i nord og satt opp en utstilling. Det var veldig stress. Helt sinnsykt veldig stress. Men både mamma og pappa og Kajsa kom og hjalp til. Ellers hadde det vel egentlig ikke gått.
Og det gikk jo. Vi var ferdige ett kvarter før åpning.
Og før åpningen var det ganske mye å gjøre med å gjøre klart til den der åpningen. Og så driver jeg og tar en master da. Det er ikke helt sånn der utravelt det heller.
Så i det siste har jeg hatt litt søvn- og oversiktsunderskudd. Det er de verste jeg vet, at verden bare ruller avgårde og jeg springer etter.
Nå er det mer sånn vanlig igjen. Jeg har en veldig lang liste med saker som jeg må gjøre, men jeg har i det minste en liste. Jeg har hatt tid til å skrive liste. Og jeg kommer til å ha tid til å gjøre det som står der. Det kommer forsåvidt også til å bli travelt, men det gjør jo ikke noe. Det er jo ikke sånn at jeg ikke har lyst å gjøre noe overhodet, men jeg trives best når jeg vet hva det var jeg sa jeg skulle gjøre.

Og så blir det vel tid til å blogge litt igjen, for det synes jo jeg er så gøy.

Første på lista er å levere telefonen på reperasjon, igjen, og få reparert datamaskinen. Sånn at jeg får gjort resten av det som står på lista.

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Og puuuuuust.
Lykke til med lista.

frk. Figenschou sa...

hehe, takk.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...