Har det allerede blitt en ny dag?

både jeg og hanhvisnavnintefårnevnes trodde det var lørdag i går. Siden jeg hadde fri. Og nå er det lørdag en gang til! Det er jo helt fantastisk. På en bra og ikke-forvirrende måte.
Jeg tenker på vrengte kofter og hva debatten egentlig bunner i. Ser på grindveva som ligger i vinduet, skal rigge en vev til, har fått en ny og fantastisk og rosa og halvgjennomsiktig. Og så skal jeg veve noen hverdagsbånd, de er jo nesten gått ut av tradisjonen.

Jeg har forsåvidt lovt å slutte med samepolitiske innlegg på denne bloggen, men jeg har ikke tenkt å holde det. Litt får man stå for, og det er ikke hva man har sagt at man ikke skal skrive om.
Eller nei, men jeg blir så lei. Boff.

Jeg slites litt mellom det å flytte hjem og det å bli. Er det lov å flytte hjemmefra, når det hele tiden var meningen at jeg skulle flytte hjem? Jeg er jo ingen sånn der utflytta finnmarking! Og så til Sverige da!
Tenker jeg. Som om det var en permanent avgjørelse, jeg går her og spekulerer på å bli et år ekstra. Som så mange ganger før.
Boff igjen.

6 kommentarer:

Uora sa...

Stanna ett år extra! Alltids imponerar det någon när man skall söka pengar till nya utställningar :-)

Jag hade så gärna sett utställningen men det är så långt att åka - jag kollar hemsidan då och då men det blir nog inte riktigt det samma..

frk. Figenschou sa...

jeg skal oppdatere den bmed bilder fra selve utstillingenn i løpet av uken! sier ifra her på bloggen.

fint at du liker ideen!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Håper du ikke blir fornærma når jeg sier (eh, skriver) at du er den eneste samen jeg kjenner, så fortsett å skrive same-saker. Eller ER du same, ikke "bare" finnmarking. Og har jeg fornærma deg nå? Huff.

frk. Figenschou sa...

haha, det kan være du kjenner flere samer enn du tror!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, ha ha, det kan hende....Har jo noe utvanna i den slekta jeg er inngift i.

yrg sa...

Kor har du fått tak i rosa gjennomskinnelig grindvev? Vil åsså ha!!!

Treng en til skjønne du og den hørtes litt mer spennanes og fjong ut.... kanskje det følger med ferdigstillelsestrang og initiativ med en sånn????

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...