Jobbglede i dag = 0

I går var jeg ganske sikker på at jeg var begynt å bli sjuk, så jeg gikk og la meg tidlig, og i dag kjenner jeg meg frisk. Tenk så sjaber man kan bli av bare bittelitt søvnunderskudd. Tenk så lite som skal til før man får et søvnunderskudd kroppen legger merke til, én liten firetimersnatt grunnet flyforsinkelser og så er man ute i to dager. Er det rart man foretrekker alkoholfri øl.

I dag hadde jeg overhodet ikke lyst å gå på jobb, jeg har jo vært konstatnt på jobb i flere uker og dessuten er det oppussingsmayhem med vinkelsliper på felleskjøkkenet, som jo ligger rett bort i gangen, så jobbtrivselen er ikke enorm. Hadde jeg bodd i Stockholm nå hadde jeg tatt en dag i byen, og vasa litt rundt. Sett litt kunst, sittet på kafé. Jeg bor i Kirkenes, jeg går en tur på jobb. Sorterer litt kvitteringer skriver lapper til meg selv. Prøver å komme i kontakt med internett her på jobb for å finne en oversikt over noen kunstverk, en essensiell del av det som står på lappene, men internett vil ikke. Jeg venter på tilsvar på en mail fra noen i en annen tidssone, kommer vel neppe mens jeg er på jobb. Effektiv, effektiv dag.
Jeg kunne dratt på hytta om jeg hadde hatt bil, skuter og sertefikat, og været hadde vært litt bedre, men jah. Den går vel ut.
Eventuelt kan jeg rydde meg en liten krok i garasjen og sette meg der med en kaffekopp, og tenke at det blir litt som hytta.






Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...