Kroppsarbeid

Ettersom jeg snart skal ta MR av hodet, har jeg alle tilgjengelige symptomer på nært forestående hjerneslag. Det kan også ha sammenheng med at jeg har tatt en fastende blodprøve og matbutikken åpner sent. Mange sammenfallende symptomer der. Så må det i ærlighetens navn sies at enkelte av symptomene forsvant da jeg pusset brillene.
I tillegg har jeg, selvfølgelig, hatt leamus i det ene øyelokket i nesten to uker, som har ført til at jeg er SKIKKELIG sliten i øyelokket! Jeg har hele tiden følelsen av at det henger, om det ikke blafrer da, men en titt i speilet avkrefter dette. Jeg har også brutt alle mine prinsipper og googlet et kroppslig symptom, som jeg ellers aldri gjør, for man ender jo bare opp med dobbelsidig kreft, og jeg angret et kort sekund å ha googlet hele leamus-skiten, for jeg fikk sjokk og angst og tusen symptomer på ALS, men så leste jeg hele artikkelen så nå er det bra og vanlig.

Så får jeg se om jeg får jobbet litt da. Det er ikke så enkelt når man har innbilt hjerneslag.


Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...