Pesten

Jeg begynner å bli litt lei av å ha korona. Det verste er kanskje det lille elementet av spedalskhet, og å gå rundt å unngå familien min. Og å bli unngått. 
Men nå leser jeg på interschweps at man er mest smittsom en til to dager før man utvikler symptomer og ikke særlig smittsom etter fire dager. Jeg er jo på dag tolv eller noe, men jeg nyser og hoster som en gammel traktor, og jeg tenker at det er sånn viruset sprer seg? Skjønt to dager før jeg fikk symptomer satt jeg jo bare pent på en stol og hoster og nyset på ingen, så jeg må jo ta feil. 
Jeg er ikke helt istand til å løpe rundt i samfunnet enda, men kanskje jeg kan få oppholde meg i samme rom som familien min igjen?*

*vi er ikke livredde for korona i seg, men for en liten familie uten så stort støtteapparat er det litt krise om to voksne blir syke samtidig, og enda verre om alle tre går ned for telling.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...