Alle piler peker oppeover minus de vi har tatt bort

Men det er det jeg sier, det er når man har energi til å sutre at det går oppover!

I dag har jeg hatt å meg voksenklær for første gang på over to uker og vært og sett på nye lokaler OG vært og handlet. Det vil si der måtte jeg gi meg. Og jeg har avlyst morgendagens tur til Bergen. Men jeg var med på hele befaringen på det gamle sykehuset, og ja, og nei, der var vel ikke egentlig noen rom som passet for meg, men om noen av de som har vært og sett på andre rom sier nei takk, kan det være det blir noe ledig som kan brukes. Som faktisk kan bli ganske bra men ettersom noen andre har fått tilbudet allerede så må man ikke ha forventningene på seg. Og så dro vi og handlet og så bare smeltet jeg rett ned foran de hermetiske tomatene, men det er mye bedre enn det jeg har klart før så jeg erklærer meg frisk minus pepp. 

Minus Bergen. Og jeg har ikke vært der siden jeg studerte og nå er jeg ærlig talt litt lei meg, for jeg hadde gledet meg. Men jeg orker ikke. Det går ikke. Sånn er det. Korona er korona.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...