Køler på, egentlig

Og da var the Stig ute med korona, og det er litt styr siden jeg fortsatt hangler, men herrefred og Hesus så mye styr det hadde vært om vi hadde fått dette samtidig, så alt i alt er det bra, godt jobba og hurra for timingen. 
Og så snakka jeg med en kompis om en felles venn av oss, i et annet land, som har mistet begge foreldrene i korona. Så man skal virkelig ikke sutre. 

Nå kom jeg ikke på hva jeg skulle skrive mer. Så det er mulig det var noe sutring. 

Jeg, som ikke sutrer, har jo litt å ta igjen på jobbfronten siden jeg egentlig ikke har fått jobbet så mye og har endel utstillinger å få på plass, men så har jeg jo ikke ateliér heller, så det er ikke helt enkelt å ordne opp i jobbeffektiviteten, og man kan fort ligge litt søvløs over dette, men administrasjon, det kan man da vitterlig gjøre. Jeg holder på med et prosjektregnskap, og så skal jeg ha ut noen fakturaer, men ettersom det er til det offentlige så skal de ha det på EHF, og jeg blirsåirritert, for det koster meg ca tusen kroner å sende. Nå leter jeg etter et gratisprogram, og det ser ut til å løse seg, så skal jeg bare sømløst klare å bytte fakturaprogram midt i regnskapsåret, og dette, dette er administrasjon. Det er sånt man driver med når man er et lite selskap. Bra å jobbe med det nå. Heia heia.
Så synes jeg det er idiotisk å kreve EHF av bittesmå ENK, men åkei da. 

Det aner meg at det ikke nytter å rope ut her i bloggmørtna heller? Noen som brenner inne med tips?

Og har dere sett, nå er skattemeldingen kommet i ny form. Var inne og tok en titt, liker den kjempegodt, for jeg har overhodet ikke lån på huset. 
Men mamma, som er regnskapsfører og kan disse tingene, sa at banken ikke kom til å være enig så da. 
Da. 

Nei, nå starter jeg helga altså.
God helg!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eg har sendt rekning til kommunal etat og fylkesetat, på papir (Vestland) og som pdf-fil, min kommune). Det har dei godteke.

frk. Figenschou sa...

jeg har googlet litt og det ser ut som de skal godta det om det er under hundre tusen, og det er det jo. så må man finne ut om man gidder krangle.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...