Administreeeeere

Nei nå er livet i overkant administrativt her. Det vil si, det er kanskje ikke livet men arbeidslivet. Og skal man se strengt på det så var det kanskje bare i dag. Så jeg overdriver visst. Rart det der, én overveldende administrativ arbeidsdag og så tror man det er: alle disse administrative oppgaver, ikke visst jeg at det var liiiivet. 
 
Jeg skal ta imot en frakt fra Luleå, det er muligens noen greier som er ødelagt, (administrere administrere) og muligens vil en fra visningsstedet kjøpe et verk, (administrere administrere) og så må jeg jo faktisk ta imot teknikerne når de kommer med lasten, (administrere administrere og være tilstede), og så hadde jeg glemt å svare på en mail (ganske uvanlig til meg å være) om et boksalg, og ble oppringt og vennlig påmint så da må bøkerne hentes på lageret i en annen del av byen og leveres på posten og faktura sendes (administreeeere) og så må jeg få avgårde en frakt til en kommune i samisk forvaltningeområde, men de svarer OVERRASKENDE nok ikke på noen mail om dette, men det betyr bare at de plutselig ringer og bare vi kommer i morgen, og så må man hive seg rundt, og da er det bedre at jeg har det ferdigpakket og ferdigdokumentert og ferdigbeskrevet men da må det hentes fra lager en annen plass i byen først, og det bør ikke være for kaldt da pga ømtålelige kunstverk, og så må jeg jo purre og si hallooo sånn at de kan si vi står på trappa di om seks timer (administrere administrere) og så er det den soloutstillinga i Stockholm, de sendte en mail og bare visst var det fire kolli, har du en pakkliste, og jeg bare eh nei, fire? det er vel næremere...tretti kanskje, det er 630 pinner, hvor nøyaktig skal pakklisten være egentlig (skal den være så nøyaktig må jeg ha assistent altså)(administreeeeere, administreeeere) og så fikk jeg tak i min kontakt på forhenværende skole (den eksisterer enda men jeg går jo ikke der lengre) og jeg skal få komme på snekkerverkstedet og lete etter pinner, hurra! men da må jo den frakten administreeeeeres og jah. Og så har jeg fått tilskudd, masse penger til disse fraktene men selve pengene må jo administreeeres og skjema fylles i for diverse utbetalinger. Det siste har jeg ikke begynt på engang, det er bare helt mentaltadministrativt. En slags overhengende fare.

Dette liker jeg egentlig aller minst med å være kunstner. Jeg liker det når det gjør arbeidsdagen variert og man kan kunste litt noen timer og så pakke noen pinner, men når man blir sin egen assistent på fulltid er det ikke så gøy der og da. 

I morgen: administrere mere.

Ingen kommentarer:

Bra

Det ble en veldig fin tur til Oslo. Det visste vi jo. Det var jo det som var planen. Og Oslo hadde vår og småsko og finvær og det trenger ma...