påan ijææn

Ok prøver en gang til da.

Snakket med Jendor litt i går om viktigheten av en myk start, som betyr at han også i dag skal få lov å ta fra julestrømpen sin. Én gang. Det syntes han var helt fantastisk. Og da ser jeg på deg, Metrologisk Institutt, som melder 6 grader og så står man opp til minus sytten? Er det en myk start? Å bli regelrett holdt for narr?
Jeg burde jo ikke bli overrasket, for det stemmer jo så sjelden, men nå hadde jeg littegrann vent meg til enkle og uomstendelige utetemperaturer og så med en gang ferien er over så skal det være dritkaldt og boblebuksekaos i den knøttlille gangen vår.
 
Jaja. Året som har gått da?
Det var bedre enn vanlig, med nytt atelier, regjeringskvartalet, solo i Bergen, jobbesommer (ikke så bra da), Luleå, Stockholm, Coastcontemporary, Tjörnadala, salg på årets slutt, og er det litt typisk kunstner kanskje å huske året i jobb? Men det har jo vært mye jobb. 
Neste år trenger ikke være like bra og jeg skal fortsatt være fornøyd. Når det gjelder fremtiden kan man liksom ikke annet enn å krysse fingre og håpe på helse og glede. Og jobb, om man er kunstner. Jeg har faktisk ikke SÅ mye på plakaten, en solo i Stockholm, men ærlig talt holder det. Jeg har ikke panikk. Jeg tror det kommer til å ramle inn ting.  Jeg holder bare fingrene krysset. 

Det kan jo være det blir bra. Nok. Jeg krysser fingrene for noe som blir bra nok.


Ingen kommentarer:

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...