de løsrevne

Jeg ser i søkefeltet på nettleseren, jeg har søkt på "work with stones". Hva i himmelens navn har jeg lett etter der? Vil jeg jobbe med stein? Hvem jobber med stein? Hva slags stein? Hva har jeg tenkt? STEIN?

Jeg har ca 400 pinner i passelig lengde. Jeg burde hatt ca 600. Jeg er litt usikker på hvor jeg skal få tak i de siste 200. 

På lørdag skal jeg ha et zoom-foredrag og jeg gruer meg faktisk litt for teknikken, folkens, Teknikken. 

Jeg jobber med soloutstillingen i Stockholm og lurer veldig på hvor godt forberedt den egentlig skal være. Det skal jo være en improvisasjon. Jeg har egentlig lyst å jobbe den frem på stedet. Er det fordi jeg er lat eller lur? Altså men jeg vet at jeg bør ha ca 600 pinner for å få det til.

I dag hadde butikken vi går forbi på vei til jobb går-ut-på-dato-kurven FULL av varer vi ville ha. Kjøp og legg i fryseren! Juhu! 

På fredag skal jeg og the Stig spise ute for the Twig ville være hos mormor før hun reiser sine 200 mil tilbake til Oslo og blir mindre tilgjengelig. Jeg kan ikke helt huske sist vi gjorde det. Det blir artig!

Naboen har fått solgt huset så nå flytter det inn noen der og det blir bra, håper de har 3 kreative og veloppdragne barn i 7-8 årsalderen. 

Og 200 pinner de ikke trenger.



Ingen kommentarer:

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...