Radio repraise

Jo altså, jeg hadde jo fått beskjed om at radioen min skulle være ferdig reparert i går. Så da gikk jeg for å hente den da. Jeg syntes ikke helt jeg kunne ringe dem først heller, eller, det var jeg egentlig veldig i tvil om, men det endte med at jeg ikke ringte.
Da jeg kom dit var radioen ikke ferdig, noe alle de som jobbet i butikken syntes var veldig pussig, for en sånn reperasjon skulle bare ta en ukes tid, og nå var det jo gått fire? Og verkstedet hadde jo ringt og sagt at den skulle være ferdig i går, men hvor i all verden var den? Ingenting av det de fant på datamaskinen sin stemte med virkeligheten, nei dette var veldig rart altså.
Jeg var vel den som syntes dette var minst merkverdig, men det kunne jo ikke si.
Jeg lurer på hvor mange elektronikkverksteder og -bedrifter som har et svart klistremerke ved siden av navnet mitt?
Uansett, de skulle ringe meg på mandag. -Men hvis de ikke husket det----

2 kommentarer:

Fru Skurk sa...

Får du ikke lyst til å rope høyt at NÅ MÅ DERE BARE FIKSE DEN RADIOEN MIN FORÆLVETE!! Jeg sitter her og nesten roper det hvertfall. Vi holder på sånn med elektrikere. Joda, dere får strøm neste uke, neida, det får dere ikke likevel, joda, vi skal ringe, huffda, det glemte vi visst. Joda, nå blir det strøm, neida det blir ikke det likevel. 4 dager har blitt til 8 uker. Men du har i det minste salsasko.

frk. Figenschou sa...

ja iallefall om jeg nyser.


Jeg blir mest litt lattermild jeg. Når de ringer og sier at nå er den ferdig! og jeg kommer ned på butikken og de sier, ja ferdig ja, men den er jo enda på verkstedet og ikke her i butikken...

Men om det hadde vært STRØM. Det er jo litt mer essensielt.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...