svimmel i hauet, kairo, finfin by.

Kairo er overveldende.
Trafikken er enorm og hittil har vi krørt på, men ikke over, to personer. Eller en av dem tror jeg egentlig ble påkjørt av en annen bil. Alle bilene er oppskrapet langs sidene, de kjører så tett.
Det er fantastisk å komme seg over gaten. Ekstremsport. Studenten vår tar oss i hendene og løper oss over mens vi hyler.

Så er det jo ramadan, så det er litt vanskelig å få tak i mat før klokken seks. Klokken seks går solen ned, poff! Vi har svømmebasseng på taket, der har vi sittet noen solnedganger. Vi har fri akkurat da, for da spiser alle sammen. Ellers er det ikke lagt inn eneste fridag i programmet, akkurat det er litt slitsomt, for på grunn av ramadan hender det at vi har avtaler svært sent, middag klokken ett for eksempel. Om natten altså. Og på igjen klokken ni.
Så folk begynner å bli veldig ampre. Det er vanskelig å omstille seg til afrikatid, som betyr mye vanting og brutte avtaler, når man kunne tenkt seg en dag fri. Men det ryktes at vi skal ha fri fredag om en uke, halve dagen iallefall.

Jeg er litt sulten akkurat nå, så jeg virker kanskje litt negativ, men egentlig er jeg kjempefornøyd. Og overveldet. Og helt uten oversikt.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...