ok, sånn er Bergen:

Jeg kunne sverge på at jeg hørte en hval som sang i gata her.
Veldig rart. Den må ha kommet opp Puddefjorden og veltet seg på land, men jeg har i grunnen ikke hørt noe om det på radioen.
Kan hvaler synge på land forresten?

Vært elektriker her i dag, vi har jo ikke hatt lys over kjøkkenbenken siden ...årevis. Lenge iallefall.
Det er rart med det, jeg vet jo at det er noe galt med spottene og jeg ser jo at ledningene begynner å bli svarte, men allikevel er jeg veldig bekymret for at han skal kaste et blikk på lampene og si "det er peren som e gåen". Helst sikker på at han skal si det faktisk. Det er derfor jeg aldri går til legen heller, jeg er overbevist om at legen skal si "du har ikke vondt i ryggen, du har bare glemt å ta kleshengeren ut av skjorta."
Det er rart med det der, jeg har jo ikke sånn overvettes respekt for autoriteter egentlig, jeg forventer alltid at folk skal behandle meg med samme respekt som jeg viser dem. Men når det kommer til fagfolk...
...jeg tror egentlig jeg bare misliker sterkt å ta feil. Det har nok ikke noe med autoriterer å gjøre når jeg tenker meg om, men for mange runder med "Geni" i oppveksten.


Men det vær ikke pæra, det var trafoen. Og veldig dårlig kvalitet på lampene. Noe elektrikeren mente huseieren kunne skifte selv, og det er vel og bra, men jeg vil ha lys. Nå.
Så det blir kanskje selvoppkobling av trafo med telefonsupport fra en elektrikeronkel, for huseieren har ganske mye å gjøre om dagene.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...