ok, sånn var stockholm:

Dag en: vi ankommer. Ganske tidlig tror jeg. Sjekker litt inn, men rommene ikke klare før om mange timer. Drar på messen og møter de andre som har kommet før for å pakke opp.
Dag to. Begynner å bli litt urven liksom? Vondt i halsen.
Sjåppet litt likevel. En veldig fin kjole. og så en bluse som jeg ikke gadd prøve for jeg var så varm og kald og sliten og vondt i halsen liksom? Viste seg å ikke passe. Samefolkets dag så vi spiser i frokostsalen enda det koster penger. De spiller klassisk musikk på veldig lav styrke, så den trenger bare igjennom på de dramatsike partiene, ellers høres det ut som en gåen vifterem. Litt vifteremslyd, så DA-DUM-DA-DUM-DADADA- DUM. Skummel frokost.
Dag tre. Eller var dette også dag to? Traff Karlo, min yndlingsbalkaneser gjennom alle tider, og hans fantastiske kjæreste Hedvig. Vi var i Gamla Stan og drakk noen øl.
Dag tre. Så det forrige må også ha vært dag to. Hm, nei det stemmer ikke, eller jo, dag tre, traff Karlo og Hedvig igjen, denne gangen på messe, viste dem tingene mine, god respons, ble syk, dro hjem. Holdt sengen. De andre dro på bransjetreff.
Thomas hadde ikke rom og måtte bo på vårt rom, han snorket, men oppførte seg ellers eksemplarisk.
Dag fire. Trodde jeg var frisk og dro på messe, kom på messe, skjønte jeg var syk, dro hjem. Karet meg opp til ambassademottakelse.
Underveis her har selv jeg i mitt stort sett pågående fravær skjønt at jeg på noe vis har reist fra Bergen med 3dje klasse møbel, men ankommet med VKI drama. Verdens snilleste dramaklasse, da, men likefullt drama.
Dag fem. Frank Ole drømt et eller annet om slanger og våknet og husket han var i Sverige som jo er utlandet og hopper ut av sengen overbevist om at det er farlige svenske slanger i den. Skjønte ikke hva som skjedde men lo veldig da han forklarte det på kvelden.
Karet meg på messe? Eller? Nei, skippet byvandring med klassen. Begynner å bli lei av ICAsalater men er takknemlig for å iallefall noe næringsinntak. Savner mykt snørrpapir, på hostellet fås kun sandpapir p60.
Dag seks. En eller annen fest eller middag. Var der eller var der ikke og gikk, aner ikke. ICAsalat. Bramhultsjus.
Dag syv. Det skulle vel vært i dag, men da er gårsdagen borte, tror jeg.
Gårsdagen: Hadde vakt på messen, fikk kontakt med en dame som var interresert i møbelet mitt, men nøs det bort. Nøs sikkert 36 ganger på rad og var fri for snørrpapir, klarte ikke slutte nyse, klarte ikke holde på henne.
Skulle være med på å ta ned standen vår, men var syk og ble sendt hjem.
Dag ni. Nei nå er det alt for mange dager her.
Dro hjem, vondt i ørene på flyet, ingen overraskelse, ba flyvertinnene ordne sånn kopp til meg, men de sa jeg skulle blåse ut dottene, jeg sa det er umulig, kan jeg værsåsnill å få kopp med varmt i, de sa, nei det er for sent, du må gå til legen med ørene dine, det er farlig å fly med sånne ører, trommehinnene kan sprenges, så gikk de, så tok flyet av.
Ble midlertidig døv men ingenting sprengt.
Ankom bergen, møtt av verdens snilleste kjærest.


Ingen begivenhetsrik tur.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...