uiiiiiiiiiiiii

Jeg var på konsert i går, det er jo Borealisfestival for tiden, så da kan man impulsere seg over på konsert. Særlig når man har eksamen og kan bestemme arbeidsdagen sin selv.

Det var tjoke fullt, det var fire nr og alle begynte lovende men dabbet av og ble kjedelig, bortsett fra Nils Økland som var strålende hele tiden.
Så var det Mice on Mars med Mark Smith og det begynte bra, men det er motsatt med barneforestillinger og konserter. På konserter av denne typen er det bra om publikum står og beveger seg, alle hodene går dunk dunk dunk, men om folk etter hvert blir stående stille er det et dårlig tegn. På barneforestillinger derimot, er det et dårlig tegn om salen bølger.
Jeg havnet i tillegg bak rave-kakemonsteret, og hadde mitt fulle hyre med å passe meg for albuene.
Når man er liten (kort)og er på konsert så er det spennende lenge bare å se på folk rundt seg og hvordan de reagerer, men det blir etterhvert kjedelig det og, det er best å se hva som foregår på scenen. Når man står mellom alle høye dunkdunkhoder og bak ravekakemonsteret er det dessuten litt som å stå inne i et rasområde.
Det beste hadde vært om jeg kunne få stått i døra og bestemt hvem som skulle få kommet inn.

Han ene som spilte på data, husker ikke hva han het, men han kjørte på med noen utrolig høyfrekvente lyder. (Og så viste han krigsvideoer med photoshopfilter og brølte, utroolig skarpt altså).(nei nå skal jeg slutte med griningen)
Nåh, uansett, det jeg ville frem til, det var ikke alle som hørte de høyfrekvente tonene, men det jeg kom til å lure på da er, kan man bli hørselsskadet av høyfrekvent lyd? Høyfrekvent lyd kan jo også spilles på ekstrem styrke og trommehinnen reagerer vel selv om...det som ikke reagerer ikke reagerer?
Jeg merker at jeg tror egentlig IKKE det går an, for da hadde sikkert USA brukt dette mot vietnameserne eller noe, men jeg skjønner ikke hvorfor det ikke går an.

I morgen: norske ord og uttrykk.

5 kommentarer:

ringringring sa...

Nei man kan ikke bli hørselskadet, hvis man ikke er hund da!

frk. Figenschou sa...

men hvorfor? Hører vi lyden og oppfatter den ikke, eller hører vi ikke lyden?

ringringring sa...

Vi hører ikke lyden, og det er derfor vi ikke blir hørselskadet... Hilsen hørsels-orakelet

kajsa sa...

vel, æ trur man miste d frekvensområdet d dreie sæ om. så du kunne blidd hørselsskada, men dem som ikke høre d e allerede hørselsskada. litt som at man ikke kan få blindtarmbetennelse hvis man har hadd d en gang før og har fjerna den.

frk. Figenschou sa...

så vi holde trommehinna utafor?

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...