:

Jeg vasker og vasker. Man blir litt lei. Særlig kjøkkenskapene og alt som er i dem føles litt uoverkommelige. Det er jo en del saker som skal inn i dem, og de står i veien for alt som må ut.
Men været er fint, mamma blir seksti i dag og rapporterer om en strålende dag, jeg har vært på polet, eller, systembolaget, og kjøpt vin og der måtte jeg vise leg. Da jeg var sånn 28 irriterte det meg alltid litt, denne gangen kjente jeg at jeg ble litt glad.
Og så har jeg vært på ica og skikkelig luxet meg til, det føles deilig å stadig vekk gå på en butikk som ikke har et sovjetkommuistisk vareutvalg.

Festen jeg rapporterte om i går var nok ingen fest. Det var sannsynligvis bare ungene i etasjen over som ikke hadde lagt seg enda...og de har vært våkne i hele dag. Sånn er det med den saken. Men jeg har jo tv så jeg får konsentrere meg om lyden fra den.

oi! det var en kjedelig blogg det! Jaja. Man kan jo ikke alltid levere. Jeg er sikekr på at pappa syntes det var interessant nok.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...