Gruppearbeid

Det er enda sånne introduksjonsdager på skolen. Vi fyker rundt og tuller. Det er bra. I min gruppe spiller vi inn lyder, vi hadde fått beskjed om å fylle noen poser vi hadde fått utdelt, og da vi hadde fylt dem fikk vi beskjed om å jobbe med "nettverk" så i min gruppe ser vi på sammenhenger, vi sorterer og styrer og nå spiller vi inn lyder laget av de greiene vi hadde i posene. Lydene skal være assosiert med de andre lydene de andre i gruppen lager, enten via form på objektet, lyd, privat assosiasjon osv. Det er litt tøvete og derfor helt uambisiøst. I dag lo gruppen min så vi gråt da vi hørte på et opptak vi hadde laget i fullt alvor.
Og så kan vi diskutere saker, det savnet jeg på Khib. Her kan vi godt ha forskjellig utgangspunkt, men vi har iallefall en del tanker omkring det vi gjør alle sammen. Hurra!
Og så har vi visst fått en ny fyr i klassen. Jeg har ikke møtt ham ettersom klassen ikke har vært samlet etter gruppeinndelingen som går på tvers av klassetrinn, så jeg vet ikke om han eksisterer for kilden er litt upålitelig. Ikke at frk kilde lyver, men hun har nå engang ikke helt grep om engelsken så det er ca femti prosent sjanse for at det var noe annet som egentlig ble sagt enn det hun trodde.

Selv skjønner jeg enda hverken intranett eller timeplan, men det kommer vel. Og jeg har fortsatt ikke sett så mye til Stockholm ettersom jeg både har nok å gjøre i leiligehet når jeg kommer hjem men også er litt utenforslitt når jeg hjemkommer, hver dag.
Jeg tror for tiden ikke den koselige delen av Stockholm eksisterer, men jeg kommer meg nok.

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Høres morsomt ut og du finner nok koselige gamla staden snart. ☺

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...