Helg? oi

Jaggumeg. Jeg tror jeg skal bruke helga på å være uslitt. Muligens kjøpe undertøy, så jeg slipper å forholde meg til den sosialrealistiske vaskekjelleren riktig enda. Elisabeth inderst i veiden har nå satt en standard på hvor mye det er lov å ha, så jeg føler meg på ingen måte ekstravagant/gavant.

Vi har hatt klassefest i dag, eller det vil si, avdelingsfest. Det var veldig hyggelig og grunnen til at jeg har gått tidlig hjem er ikke at det var en kjedelig fest men at den starta kl. 14.00.
Desverre har noen en etasje eller to over meg fest akkurat nå så det å gå hjem ga ikke store miljøforandringen. De har det hysterisk morsomt, frenetisk/hysterisk, jeg tror de spiller et slags spill? Det er muligens omågjøre å smelle noe hardt i gulvet og le som en galing.
Ofte må man trekke med smilet når man hører at andre har det gøy, men nå kjente jeg at jeg ble litt sur av at de skulle ha det så jææævlig gøy, da!
Gnrgh.

I helgen får jeg forsøke å få litt orden på denne leiligheten. Jeg synes det er litt lite med to fridager egentlig.

1 kommentar:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jepp, 60 truser er minmum når man kun har felles vaskekjeller. ☺

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...