garn, vev, tilgjengelighet

Jeg har absolutt en følelse av at mine innlegg om grindveven ikke er av de mest populære så her kommer et til.

Mandag røyk det altså tråd på tråd i veven og jeg innså at jeg nok måtte skifte ut det hvite garnet. Hvilket var litt drit, for jeg har så lite av det blå.
Jeg mener, jeg må altså kassere prosjektet jeg har begynt på, og dermed det blå garnet som er i det båndet. Interessant, hva?
Hm. Dette minner meg litt om da jeg drev med regnskap og skulle formidle spenningen i femten kroner i minus i dagsoppgjøret fra skranken.
Jaja, uansett, jeg måtte ha nytt hvitt garn og det finnes et garnforråd på skolen, med tilhørende tekniker. Hun er av den typen som ignorerer deg når du kommer inn i rommet om hun er opptatt, hun sier ikke kom tilbake klokken fire for da er jeg ferdig med mønsterrapportundervisningen, hun bare ser deg ikke.
Nå er problemet mer at jeg ikke ser henne. Jeg aner ikke hvor hun er, kanskje sitter hun inne i det avlåste forrådet og furter, hvem vet, men åkkesom får jeg ikke tak i garn og det går jo ikke akkurat fremover på veven da.

Nå tror jeg det enkleste blir å starte et helt nytt prosjekt uten hvitt.

Istedet for dette innlegget kunne jeg skrevet om den gale italieneren i blokka som hører syner, fistelbrøler på søppelfolk, flyttefolk, befolkning og på heisen som ikke kommer, og sannynligvis på badet også etter som jeg ofte hører ham gjennom røropplegget. Men det ble garn. Litt viktigere for meg, det.

8 kommentarer:

Uora sa...

Vilken typ garn är det du behöver?
Här har vi stort lager :-)

Och hur gick det med symaskinköpet??

frk. Figenschou sa...

jeg trenger to-trådig, tynt men slitesterkt ullgarn, til nød bommulsgarn. Hvitt!

Symaskinen ja, jeg lurer på om jeg skal forsøke å få opp den som jeg har, eller jeg skal kjøpe ny. Det er stadig i tankene...

Uora sa...

Jag har naturvitt och kan skicka dig 30 gram 20/2 (jättetunt) eller 30 gram 8/2 (som är bra för bandvävning (finns nog andra kvalitéer också men då måste jag leta först) Hör av dig på min mail anonyma.uora@gmail.com.

frk. Figenschou sa...

det hjalp å klage på internettet, for nå fikk jeg vevegarn av en vevejente inne på tekstil. Hun er også Frustrert Utlending foran Låst Forrådsdør og vi kunne bytte! men takk likevel

Uora sa...

Det var ju mycket bättre än om jag skulle ha skickat - hoppas det löser sig med väven nu!

Och ja - internet är bra till mycket :-)

frk. Figenschou sa...

og du er en engel altså:)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja, lønner seg å klage høyt i alle kanaler. Da iler folk til for å hjelpe....om ikke med annen grunn enn å slippe gnålet ditt..
Du MÅ legge ut bilde av dette båndet - med hvitt, når det blir ferdig.

Unknown sa...

Mye mer interessant å lese om kvite og blå tråder og veving! Enn om gale italienere!

Fremmelig drift

Jeg driver altså med en form for glassmalerier eller bevegelige bilder for tiden. Jeg legger skjellakk og akryl, noen ganger også potetmel, ...