VM

Jeg leste på en annen blogg i dag, en slags oppskrift over hva som skal til for å skrive en god blogg. Et av punktene var: hold deg til ett tema pr innlegg!
Haha! Det blir jo ikke aktuelt. 

Jeg har hatt besøk av en kompis, eller skal man heller si, kollega. Vi jobber med en utstilling vi skal sende rundt til sommeren, så la meg si de sånn: det er mye som skal på plass. Og det kåmer til å komme på plass.
Helgen var dermed ganske intens. Lørdags kveld mistet vi plutselig all piffen, og da gikk strømmen. Ganske praktisk egentlig. Så slipper man forsøke å kreste ut noe som ikke er der.
Vi gikk, i mørtna, ut fra arbeidsrommet jeg hadde klart å booke for helgen, forsøkte å rope oss frem til om det muligens var noen andre noensteder på i klasserommet, og endte med innropte individer i klassens nyinnkjøpte sofaer, med øl og mørke. Det vil si, Sam oppdaget etter en stund at det han hadde funnet i kjøleskapet ikke var en øl, men en Sprite. Kjøleskapet har dårlig rykte, mye gammel mat, lite felles ansvar, og en grassat stank, så man vil ikke rote rundt for mye der i mørtna.

Så kom den en i klassen, som hadde vært på keramikk, der får man litt panikk når strømmen går, for man vil jo helst ikke at det skal bli kaldt i ovnene, og hun hadde ringt og sagt i fra til rette vedkommende at det ikke var strøm, hvilket rette vedkommende surt hadde bemerket at min klassekompis så langt i fra var den første som gjorde, så nå skulle det visstnok bli strøm igjen.
Det hadde ikke falt oss inn å forsøke å gjøre noe med problemet.

Etterhvert ble det lyst igjen, og Spriten som ikke var en øl visste seg å heller ikke være en Sprite, men en pærebrus, og folk tuslet hjemover. Liksom ikke like spennende og henge rundt på skolen når lyset er på.

Jeg tror det er mandag i dag, men det er søndag. I morgen skal jeg ha veiledning med Mytisk Figur. Det vil si, hun er professoren som leder kurset jeg har nå, men hun har ikke hatt tid til å treffe meg enda.
Men jeg har jo hatt nok å gjøre....

Ingen kommentarer:

Påsken kom, sannelig

Det er påske. Jeg vet at vi har påskepynt en plass, jeg tror også jeg vet hvor. Den har ikke kommet opp på grunn av vannkopper, ikke at det ...