Og så lånekassen da

Jeg synes ikke alltid det er så lett å forstå hva de vil. Som den gangen jeg fikk en faktura påtrykt "vær så snill å ikke betal denne". Eller som nå, når jeg har søkt om rentefritak, siden jeg er under utdanning. Jeg har fått avslag fordi jeg er under utdanning, og det er jo greit, men jeg har også fått innvilget rentefritak for januar, fordi jeg er under utdanning, tror jeg.
Bare januar. Hæ?

Så står det på mine sider at jeg må sende inn vedlegg, hvilket gjør meg nervøs, for det trodde jeg da vitterlig jeg hadde gjort, men når jeg kontakter dem får jeg til svar at de mottokk vedleggene for en måned siden. Så da trenger jeg jo ikke være nervøs, bare litt forvirret, men jeg har gjort det jeg skal tror jeg.

Og i går fikk jeg en mail om at jeg hadde fått en beskjed av dem og måtte logge meg inn og lese den, som jeg gjorde og i dag fikk jeg en ny mail om at jeg hadde fåt et vedtaksbrev og måtte logge meg inn og lese det, men der var ikke noe nye brev, bare en melding som det sto de hadde sendt meg 04.03., og som jeg hadde åpnet og lest 03.03. Juksemakeren. Så jeg aner ikke hva det er de skal ha meg til å lese.
Håper ikke det er noe viktig. Det vil vel tiden vise.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...