flerktrugl

Jeg har forflyttet meg. Jeg er jo enkel å forflytte, jeg kan bli litt irritert på bagasjen som alltid skal følge etter meg og absolutt skal bæres og slepes, men når den foreksempel inneholder både rein og elg og bær er det jo ikke rart at den blir de tillatte 23 kilo og da jeg i morgest dreiv og pakka og ompakka og veide meg og bagasjen fikk jeg en sms av The Stig der det sto Jeg tror det letner litt nå og jeg tenkte Hæ? men så så jeg ut vinduet som jeg ikke hadde hatt tanke om/til å se ut av i all pakkingen, og der var det ikke mye å se. Eller, hvis man regner tåke i kubikk var det veldig mye å se. Sukk. Men jeg ble da kjørt på flyplassen for sikkerhets skyld og sluppet inn og igjennom med mine 23 kilo og jeg sitter der og ser utover landskapet som jeg egentlig ikke vel dra ifra og der lander det plutselig en sasmaskin! Jeg synes den ser litt liten ut faktisk, men bare litt, og det ER osloflyet, så det blir abfahrt.
Iallefall inn i flyet, der vi satt ganske lenge og ventet på en maskin som skulle komme fra Vadsø men som ikke kom fordi det var tåke men så kom den likevel.
Så viste det seg at vadsøværingene var så tunge at dette ikke gikk, vi måtte tappe litt drivstoff for å bli litt lettere, for nå hadde vi jo ventet på dem og da kunne vi jo ikke like godt si at unnskyld, vi visste ikke at dere var så tjukke, dere får ikke være med likevel, så da ble det ut med drivstoffet istedet, og alle skjønner jo at det ikke går, så da måtte vi ned i Tromsø og tanke litt mer, for dette er nemlig et litt lite fly sier styrmannen til oss, hah, ti poeng for meg for min skarpe observasjonsevne, og når vi har tanket i Tromsø er det avgårde igjen og da får vi motvind. Og rekk opp handen den som skjønner at man ikke når noe Stockholmsfly på denne måten.
Det gjorde man ikke.
Så dah...ble jeg ombooket til et mye senere fly.
Og fikk en lapp med penger påskrevet til å spise for.
Og ventet.
Og bekymret meg for alt kjøttet som lå en plass og sikkert ikke gjorde sitt beste for å holde seg frossent.
Og gikk innom taxfree-en og sånn men ville strengt tatt ikke ha mer å bære på.
Og så ble Stockhomsflyet bittelitt forsinket men det var jo helt i stilen, så det gikk greit.
Og! Så fant jeg en billett med ett klipp igjen til t-banen i pengboka! Og da ble jeg glad for da slapp jeg å stresse rundt med 23 kilo halvsmeltet reinkjøtt for å kjøpe ny.
Derretter kom all den gruelige slepinga på bagasjen, og i litt slitnere tilstand enn beregnet, men til slutt kom jeg hjem!
Hååååh!

Der var det jo ikke så mye mat. Og alle butikkene var stengt. Er stengt. Dette er jo nå, jeg har skrevet meg inn i presens.
Jeg spiser is og gresskarkjerner og drikker folkøl. Og alt kjøttet har klart seg helt fint. Og multebærene. Men de kanskje skal jeg tine så jeg får til frokost i morgen.

4 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Æ har glemt å fortell dæ at æ fant glutenfritt øl! Æ kjøpte ei flaska å skulle vær trivelig blogg-dame å ta bilde å sett på bloggen sånn at du kunne finn det i burikken. (Ica, for øvrig, som æ innbilde mæ at dokker har i Sverige-land åsså!) Men... så va det vorspiel, å æ klarte ikke å drikk mer espresso-irish coffee (les; espresso med whiskey), så da drakk æ isteden den glutenfrie på vei til biljard-plassen å tok ikke engang bilde av den. Æ mene imidlertid å huske at den va fra Tyskland, heta nokka med Erhart, kosta det kvite i øyet å va ganske god etter espresso-irish-coffee standard.

Grattis med kjøtt å bær-prosjekt, forresten, fankern te opplegg å flyg fra finnmarka alltid! Onkeln min mesta flye på grunn av kolonnekjøring over Domen i midten av mai når vi feira konfirmasjon`n. Kolonne grunnet uvær å ikke generell kø, vel å merke!

frk. Figenschou sa...

Haha, æ skjønte av mæ sjøl koffer det va kolonnekjøring over Domen.
Egentlig syns æ det e ganske greit å fly fra Finnmarka, men æ kommer jo også fra Kirkenes. Ett ledd mindre liksom. Når sånne der ting skjer e det mest ubehagelige alle, øh, ....ikke-finnmarkingan som bynn å trøkke på flyvertinneknapen og skal ha informasjon med en gang og klage og blir altfor skarp i tonen. Sjølsagt trur jo ikke æ heller at Sas gjør alt dæm gjør av sitt hjertes godhet men ka kan man gjør? Va det tåke i Vadsø, så va det tåka i Vadsø. Nu blir det som det blir.

I dag ...nei i mårn, skal æ fær på Systemet og få dæm til å bestille inn glutenfri øl til mæ, for det har æ hørt går an. Ikke sikker på at man får vælge sjøl da.

Polly S Jones sa...

Jeg vil komme på besøk til Stockholm. Så kan jeg kjøpe glutenfritt øl til deg.

frk. Figenschou sa...

Hurra!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...