satans helvettes dritveps!

Det kjøttet som var lagt i sidelomma på baggen, klarte seg imidlertid ikke like fint. Om det var fordi det ble pakket alene, eller fordi jeg ikke kom på at det var kjøtt der også før midt på natta, janei se det, derom har jeg ingen aning. Ingen jeg vil dele iallefall.

Nå er det en veps her. Jeg har jo tidligere skrevet en finfin oppskrift på hvordan man får ut veps, men den baserer seg på at vepsen tar styring mot nærmeste vindu idet den kommer inn, og holder seg der, og ikke driver og gjemmer seg. Og hvor har så denne vepsen gjemt seg? Aner ikke!
Den kom inn og styrte rett mot en stabel klær, jrøp inn der og ble borte.
Hæ! Hva er det slag opplegg!
Jeg fant fram en altfor kort stekepinsett, tok opp, og ristet, alle klærne i stabelen fra min posisjon bak dørkarmen, men ingen veps. Jeg gjennomristet en gang til. Jeg tenkte at den kanskje var fløyet ut igjem men at man ikke må tenke det. Men hvor var den?
Jeg gikk en tur på skolen. Jeg kom tilbake. Den krøp ut av kleshaugen og summet litt rundt.
Jeg tror kanskje den er på kjøkkenet, det vil si, jeg trodde det, men kunne ikke se den, men så krøp den fram fra bak kjøleskapet og summet litt rundt.
Kan jeg bare få si hvor inderlig jeg hater den vepsen!

Nå har jeg laget en vepsefelle av flaske, honning og øl, men den er ikke interessert. Og jeg vet ikke hvor den er.

6 kommentarer:

A sa...

Skummel myggspray, av den sorten som berre skal brukast på ytterkle, innafor ei armlengdes avstand. Så er det berre å dele litt med kvepsen når han finn det for godt å krype fram neste gong.

frk. Figenschou sa...

jeg får gå på butikken en tur.

frk. Figenschou sa...

øh- men sånn er det kanskje ikke lurt å spreie vilt rundt seg på kjøkkenet med?

A sa...

Ved nærmare ettertanke ville eg kanskje vore litt forsiktig med mengdene... Men tenker fortsatt at det er ein god ide :-)

Nick Muddyfoot sa...

Det tar ikke så lang tid før en veps/kveps/kvesma som oppholder seg innendørs dør helt av seg selv.

frk. Figenschou sa...

hvor lang tid da?

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...