Jeg kan ikke stave, men:

Det har blitt mye lettere å bo i Sverige. Det er ikke så mye jeg må finne ut av lengre. Det mest kompliserte er å finne ut av skolens kommunikasjon, altså, byråkrati som kunstnerisk utrykk, som Uora så fantastisk treffende omtalte det. (på litt bedre svensk enn meg.)
Når man begynner ny termin må man registrere seg. Dette gjorde man i fjor iallefall på studentkanseliet, så vi dit. På døra henger det tre forskjellige ark om registrering. To av dem opplyser om at registreringen nå er åpnet og angir de begrensede klokkeslettene man får lov å registrere seg i kanseliet på. Disse klokkeslettene er selvsagt forskjellige fra hverandre. Den tredje informerer om at man skal registrere seg på sin egen institusjon og ikke på kanseliet.
(Kanselliet kanskje?) (Ja. Beklager.)

Så da måtte man vente til etter lunsj, et helt annet klokkeslett en det som sto på døra, for å registrere seg hos Djengis Kahns etterkommer.
Det er mye lettere å ha med henne å gjøre enn man skulle tro så nå er alt registrert, tror jeg.



1 kommentar:

Uora sa...

Ja, det var lite kul, inte sant?

Nu skall jag bara hitta en bra förklaring på varför mitt mobila bredband inte fungerar också ;-) Blir lite svårare tror jag...

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...