påanijææn

I går var første skoledag, i dag er første sykedag.
Jeg er hjemme fra skolen med forkjølet kropp og utålmodig AD-Hode.
Det er ikke så stas men jeg dreiv jo mye mer med dette før, da var Forkjølelsen nærmest min nye samboer,  helt til jeg fikk Nifsfarlig Nesespray av studentlegen, og siden har jeg holdt meg frisk. Jeg må si det er mye greiere å være syk når det ikke er kun en uke siden man lå til sengs med snørr&snurrehode sist.
Og i sommer har jeg ikke brukt nesesprayen, for jeg synes det er litt plagsomt at jeg mer eller mindre mister luktesansen, komme hjem også kan man verken lukte lyng eller regn! Nå har jeg derimot startet igjen. Siden jeg plutselig skjønte at nå blir du syk, frk. Figenschou.

Uansett: Første skoledag var fin! Særlig siden det ikke var første skoledag, det var jo i fjor på denne tiden, nå var det bare en gjensynsdag og rett på forelesning. Jeg kjenner at jeg liker Konstfack. Konstfack er fint. De kan verken kommunisere eller planlegge, men det var jeg jo advart mot. Nå foreksempel, har vi før skolestart fått utallige mailer fra forskjellige lærere og administratører som alle lyder ca sånn: Videresent melding: jeg får ikke sendt denne til elevene, kan du gjøre det for meg? Vedlagt: pdf 12-13.
Så da får vi denne meldingen med vedlegget pdf 12-13 fra fjorten forskjellige kilder og ønsker kanskje at de skule snakke litt mer sammen, men har nå fått vedlegget da. Fjorten ganger.
Men! Det er det vi ikke har! Vi har fått en to-tre forskjellige vedlegg, de bare heter det samme, og starter likt, men sluttene er forskjellig og der er det diverse viktig informasjon som det ikke står noe om i mailene de kommer i! For en fantastisk løsning!

Mailene omhandler alle kurset jeg er sykt fra idag. Det er veldig fritt og har kun to obligatoriske oppmøtedager. Disse er til gjengjeld sinnsykt obligatoriske og kan du ikke møte den dagen stryker du. Ingen bønn. Dette ble gjentatt kanskje åtte ganger i løpet av intro-forelesningen.
Den førstkommende av de to obligatoriske datoene er min klasse i Helsinki med møblene sine, sendt av vår professor. Dette har man jobbet med siden mars i fjor.
Alt ved det gamle altså.

Nå skal jeg slepe meg i seng igjen, dette ble litt i overkant kjente jeg.
Snrrrrrk.

2 kommentarer:

Uora sa...

Ah - det måste vara byråkrati som konstnärligt uttrycksmedel :-)

frk. Figenschou sa...

HAHA!

dette er en overskrift, jeg fant ikke på noe bedre

Det er mulig det er på tide å bytte briller igjen. Fint, for det var jo så utrolig lite styr sist gang. Iallefall får jeg vondt i hodet hver...