Jo-

Jeg leste i en blogg, som skrev om hva som skulle til for å skrive en bra blogg, at skulle man ha en bra blogg så måtte man ha bilder. For ingen skriver så bra at bloggen bærer seg på tekst alene. Og dette var en blogg med sikkert tusenvis av lesere såh

Her er noen pinner:

7 kommentarer:

paaskeharen sa...

'To av de tre mest leste bloggerne i Norge er under 20 år, og har tatt silikon i puppene'. Dessuten har de visst enorm innflytelse. Slik er det altså fatt der ute.
Jeg vet ikke om bloggeren som blogget om blogging mener at disse sorterer under 'kvalitetsblogger', men jeg kan vanskelig tenke meg a det er teksten som er det bærende elementet der. I gården.

frk. Figenschou sa...

nei, dette var faktisk en mammablogg. med masse bilder.

paaskeharen sa...

M. Jeg leser ikke sånne. Hvis ikke Bergljot faktisk er en sånn. Ikke for å disse pinnene dine, men jeg synes teksten i din blogg står finfint på egenhånd.

MM sa...

Figenschou: Hvis du hadde hatt en sånn "liker"-knapp, så skulle jeg ha trykket på den nå.

Påskeharen: Løgner.

Elisabeth, innerst i veien sa...

Farlig å lese sånne bloggtips...
Jeg blir aldri verken en estetisk fotoblogger eller en silikonisert rosablogger. Det kan jeg leve fint med.

paaskeharen sa...

Okei da. Monstermamma er jo også innehaver av en slags mammablogg. Om enn noe motstrøms.

Anonym sa...

Min datter på 12 leser en som heter "Norges mest populære blogg" eller noe sånt. Ungjenta som blogger bruker bilder. Bilder jeg syns hun burde spart seg for. Men det er kanskje derfor (nesten)tenåringene leser den? Jeg foretrekker din! Selv om jeg av og til savner bilder av håndarbeidene du omtaler. Brokadekofta, for eksempel. Lykke til med den!

Hilsen nestentenåringsmor som ikke helt forstår dette med de altfor detaljerte tenåringsbloggene ...

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...