Spennende interiør!

I dag har jeg kommunisert ganske mye med Samisk Myteknuser. (haha lurte dere med overskriften)
Og det synes jeg er så bra. At man kan. Vi blir riktignok ikke helt enige (=de vil ikke forandre hele nettsiden og oppsettet til det jeg vil ha, nemlig en saklig informasjonskanal til bruk som kildematerial i debatter, men heller satse på å være et slags fyrtårn som skal belyse at det eksisterer endel myter rundt det samiske) men jeg er veldig fornøyd med at det er så lett å komme med innspill. Selv om det ikke nødvendigvis er det samme som å få absolutt gehør for det man påpeker. Som jeg jo vil ha. Jeg mener, det er jo åpenbart at det er jeg og mine meningsfeller, som synes at det blir litt for forenklet, som har rett.
Men vi går jo ikke i 10a.

Uansett, jeg har større bekymringer. Det skulle man ikke tro.
Men i morgen skal jeg lage elg til hele iaspisgjengen.
Hurra.
Det er ingenting jeg hater så mye som å lage mat. Det er ingenting som gjør meg så sur, stressa og som får det til å prikke så intenst i øyenbrynene som når jeg må prestere på kjøkkenet.
Og jeg har meldt meg frivillig. Heldigvis har jeg mulighet for å ha både mamma og pappa på telefonsupport, og heldigvis er jo iaspisgjengen folk som snart drar sin vei, i tilfelle det går gaiken.
OG ingen av dem har spist elg før. Så jeg kan si Hæ? Joda den skal være liten og svartbrent, det er sånn vi spiser det. Her, ta litt mer flytende gulrot!

I morgen altså. Hjelp.

1 kommentar:

Bergljot sa...

Gode venner eter det de får. God 'elg!

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...