og sånn går det ikke:

I dag er jeg hjemme. Jeg er verken syk eller venter på en håndtverker, jeg bare får ikke til det jeg hadde tenkt å få til, og da kan det være lurt å legge bort akkurat det en stund. Men nå er det sånn at det jeg ikke får til, er seks kubikk, består av omtrent alle pinnene mine, står midt i glaninga og roper, og det har ikke hjulpet å dekke det med bobleplast så da
da gikk jeg først hjem, og så gikk jeg ikke på ateljeet neste dag,
som er i dag.

Vanligvis ville jeg forsøkt å stange hodet i det, i overført betydning, til det løste seg, men det kommer nok ikke til å funke denne gangen heller, så jeg sitter på verandaen og leser bok og ser på alle de døde plantene mine. Litt senere skal Jeanette komme innom og hjelpe meg med brokadekofta mi, som har fått en litt uventet løsning i nakken. Så uventet at noe annet enn eksperthjelp er uaktuelt. Hvis været holder seg skal jeg forsøke å overtale Jeanette til å la seg belønne med en utepils i hærrrlige Skarpneck.
Jeg var forresten og tok en utepils i går, med den japansktalende koreaneren, og japaneren, og koreaneren lurte på hva kortversjonen av Skarpnäck er, alle stokkeholmiske steder har jo et kortnavn, men hva med Skarpnäck....  er det Skaffs? Så da blir det Skaffs fra nå. Helt ulogisk men man må jo bare bøye seg for den språklige internlogikken hos en koreajapaner. Eller mest likte jeg lyden og var litt lei av at alle kortversjoner slutter med -is.

Vel. Før Jeanette dukker opp (den svensktalende samen, siden det er sånn jeg åpenbart identfiserer folk) må jeg ha sydd noen kiler i kofta, og kanskje aller helst ha ryddet litt her...muligens også vurdere å være kledd i noe annet enn slåbbråkk. Så det er nok å gjøre. Og i morgen har svenskene fri (uansett språk) men da vurderer jeg å dra på jobb igjen, oh, the possibilities!

Ingen kommentarer:

Avlistet

Jeg sitter og venter på et teams-møte. Som betyr at jeg har gått tidlig hjem fra ateliéret. Og det betyr at når jeg er ferdig på jobb er jeg...