hurrah.

Jo men det er jo liksom litt artig det der med min dårlige elektrokarma. Haha, har Silje ødelagt enda en elektronisk dings? Haha.
Haha bortsett fra at det ikke er så gøy for meg, og haha bortsett fra at det aldri blir noen bra historier av det, ikke sånne man kan fortelle på kafé eller fest, hvem vil høre om ødelagte datamaskiner? men mer en sånn neverending story som får folk som kjenner meg til å humre litt når kortleserluken på datamaskinen deres spretter ut og jeg ikke klarer å få den på plass igjen, men ingen sånne historier man kan bruke til noe, bare en veldig lang liste over radioer og datamaskiner og telefoner og mobiltelefoner og programmer og kameraer som har sluttet å fungere på forskjellige spektakulære og ekstremt uspekulære vis.
Kameraer er forsåvidt ganske nytt på listen, det vil si, i flertall iallefall, min canon g7 har jo figurert der siden det kom støv på brikken, men g9 har vært så fantastisk at jeg har anbefalt det til alle med henvisning til elektrokarmaen og det faktum at det enda fungerer etter to år.
Men ikke lengre.
I natt har det vandret heden så stille for seg selv, i en bokhylle på ateljéet.

Og Haha. En utgift.

Jeg skulle så mye heller hatt dårlig binderskarma. Eller dårlig pappeskekarma. Eller kanskje tilogmed dårlig gratisaviskarma.
Det hadde passet meg mye bedre.




Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...