tak sa mike, tjena, taksam mikke, tjena, tjena!

Jeg tror at jeg gir penger til tiggere. Og det er fordi jeg gir penger til tiggere, men i går innså jeg at det ikke er jeg likevel. Det er faktisk the Stig. Og det er fordi at jeg gir bare penger til tiggere når jeg er i Stockholm, for i Kirkenes er det mye færre av dem, og i Stockholm bruker jeg bare kort, så det der lille fatet med skillemynt som ligger ved speilet i gangen og som jeg tenker på som tiggerpengene, som jeg avogtil soper med meg en neve utav, det er the Stig sine penger. Og bare hans.

Så takk til ham. Fra tiggerne ved Skanstull.

Jeg liker faktisk ikke å gi penger til tiggerne, jeg synes det er veldig ubehagelig. Altså, det er en ubehagelig situasjon være i. Almisse-øyeblikket.
Men en gang ga jeg penger til en sovende tigger når ingen så det. Det var helt perfekt. De burde sovet mye mer på ubefokede plasser!
Det vil si. En gang ga the Stig penger til en sovende tigger når ingen så det, og han ikke visste om det, og jeg heller ikke visste at det var han som gav.
Faktisk vet han overhodet ikke om at han bidrar til balanseregnskapet for jeg innså det jo sjøl først i går.
Skjønt hvem vet. Han er ganske smart den mannen. Evt. er det jeg som ikke alltid skjønner hvor greipene henger.


3 kommentarer:

Tenkerbell sa...

Skikkelig smart med sånn skål, for vi har biljard-tekopp i kjeleskapet, der småpenger havner. Mye likt deg er jeg hovedsakelig kort-dame, og det er derfor Gartnerens penger som havner der. Han er imidlertid ikke den som rydder pengene nedi koppen og jeg føler derfor at jeg er veldig flink til å spare. Når jeg skal gi penger til den hyggelige tiggeren på hjørnet (som nå velsigner magen hver gang jeg går forbi, med og uten penger) må jeg gå i minibanken og ta ut, siden det aldri tas penger ut av biljard-tekoppen for det husker man jo ikke der den er gjemt inni kjeleskapet, og jeg sørger derfor for å gi en 100-lapp med ujevne mellomrom. Jeg tror forresten han setter like mye pris på at jeg sier god dag til ham som at jeg tidvis gir ham penger. Så det så!

frk. Figenschou sa...

har dere penger i kjøleskapet???

Tenkerbell sa...

Nei, i kjeleskapet, der stekepannen og kasserollene står. Uvisst hvorfor pengekoppen står der, men jeg vil anta at det skyldes der var det plass-prinsippet!

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...