assistenten

Klokken er bare ti så telefonen har vært velsignet stille og jeg har heller ikke fått noen mailer i dag med mas om personnummer. Utstillingsstedet har hørt av seg og er på saken. De skal høre av seg enda mer når de vet mer. Jeg vil egentlig ikke at noen skal høre noe mer av seg, jeg vil bare at ting skal fikses. Uten min innblanding. Men jeg blir kanskje nødt å skrive nye følgepapirer. Og det er ikke så mye styr og bare jeg som har lov å gjøre så det er greit. Om det er det avhøringen betyr.

Jeg har en kompis, eller egentlig særlig to, som snakker mye om assistenten sin. De gjør det begge skarpt men man skal gjøre det rimelig kjempeskarpt før man har råd til å ansette noen. Man er sin egen assistent selv om man er internasjonal stjerne. Man tar seg av sin egen post og sine egne forsendelser og sine egne innkjøp og preparerer sine egne lerret. Så når de klager på assistenten er det seg selv de kjefter på.
Jeg snakker også avogtil om assistenten min, men jeg er nok der at en advokat blir ansatt før en assistent.
Så kan hun høre av seg til folk.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...