!!!

Nei vettu hva
Den bloggen min oppfører seg så rart for tiden. Hvor er det blitt av spørsmålet mitt om hvordan steialdermennesker fikk klippet tåneglene sine? Og de nye linkene mine?
Hvorfor må jeg innimellom legge til en / bak adressen for å i det hele tatt få den opp? Er det Friele som har gått løs på min blogg også?

3 kommentarer:

Julie sa...

Hei, silje.
Nå har jeg linka deg til bloggen min! Merkelig det der med forsvunne innlegg! Noen sensurerer. Men hvem???

Anonym sa...

Endelig kan man igjen kommentere, for jeg har brent etter å fortelle hvordan steinaldermenneskene fikk klippet neglene sine:
Saken er den at i steinalderen levde det en liten fugl som kaltes NEGLEBITT. Den levde i symbiose med mennesket; slik at folk fikk klippet neglene sine, mens neglebitten fikk sin ernæring, omtrent på samme måte som den fuglen som lever av det den finner mellom tennene til krokodillen. Neglebitten hadde ingen naturlige fiender bortsett fra Neglespretten.
Neglespretten var en skorpionaktig skapning som kunne kamuflere seg som en tånegl, så neglebitten ble et enkelt bytte for neglespretten. Da mennesket begynte med fottøy falt næringsgrunnlaget for begge artene bort, og de døde dessverre ut. Man har i de senere år forsøkt å gjenskape artene basert på DNA profiler fra fossile funn, men forsøket mislyktes p.g.a. mutasjoner. Mutasjonen har fått et eget navn, og kalles i dag vanligvis bare negledesigner.

frk. Figenschou sa...

jeg hadde linka deg og, julie! men blogspotteren fjerna den. jeg forsøker på nytt. Sukk.

Neggelspretten, knut. Du altså.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...