Svømming uten dverg

I dag var heldigvis ikke dvergen i garderoben, så jeg kunne nynne på dvergesangen så mye jeg ville, men det følte jeg ikke noe behov for. Derimot var det en million andre mennesker i sentralbadet idag. Derfor vil jeg benytte anledningen til å komme med en oppfordring: Hvis du må svømme med plate. Bør du vurdere å svømme i den banen som heter ROLIG. IKKE i den banen som heter MOSJON. Hvis du må pratesvømme ved siden av noen. I den halvannen meter brede banen. BØR DU GÅ I BADSTUA! I det hele tatt, hvis du ikke svømmer akkurat like fort som meg, bør du egentlig ikke komme i sentralbadet i det hele tatt.

Det jeg blogget litt om i går, det som ble borte, var hvor hyggelig jeg hadde hatt det ute kvelden før. Selv om enkelte fikk en ufortjent rose, men så fikk han nå noe ut av kvelden da.
Å, og, ja, det viser seg at hybelverten har hatt oss i "jentekollektivet" mistenkt for å bedrive prostitusjon. Skal man le? Skal man gråte? Skal man bare finne seg en ny plass å bo kanskje?
Det jeg skal er å gå på skolen å tegne litt. Nå har jeg ikke tusjviskelær da, så jeg må bare la være å tegne feil.

2 kommentarer:

Anonym sa...

en dverg i garderoben og en hybelvert som tror at det er bordell. lurer på om hybelverten egentlig bare er litt pervers og dvergen står bak det hele og lager et sammensurium av teorier som gjør alle gale.

frk. Figenschou sa...

vel, den som fortjener det minst er vel den som trenger det mest.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...