den nye verdensorden

Jeg har fått kattehår på rommet mitt, totalt selvforskyldt. Morten stakkars, må kle av seg i gangen og hoppe rett i dusjen og klærne i vaskemaskinen, hvis han har besøkt noen med katt, men jeg, teita, tura bare rett inn og spredde det som kunne spres. Forferdelig mye jobb etterfulgte, men jeg fikk ommøbelert iallefall.
Jeg har lenge tenkt på å kjøpe et avlastningsbord, men Fretex skal har 1250 kroner for et, så jeg kjøpte en gnistfanger til 50 kroner istedet.
(Poenget med et avlastningsbord er dette: der jeg bor, oppstår det alltid et punkt med rent rot. Jeg tror alltid når jeg flytter til en ny plass, at nå skal det bli orden på sakene, men det blir aldri det. Og om jeg ikke har et eget rotepunkt, velger rotet seg selv et punkt, som som oftest er der jeg sitter mest. Og der er det mest upraktisk med masse rot.)
Istedet for to avlastningsbord har jeg altså kjøpt en gnistfanger, og omgjort den til bord. Det fine med gnistfangerbordet er at det er jo av netting, så jeg kan ha lampa festet inni bordet, som den nederste armen til F, -men bloggetrollet spiser bildene-, og så kjøpte jeg også en meter selvklebende borrelås, istedet for bord, og nå er alle sånne toalettbordting (tanntråd, hårgele, fuktighetskrem, qtips, sminkefjerner osv) bare festa rett på veggen. Sparer masse plass. Veldig fornøyd.
Bortsett fra at Vissengrønn var her da jeg kom hjem. Men bortsett fra det da.

3 kommentarer:

Fru Skurk sa...

Jeg merker at jeg ble veldig glad for det borrelåstrikset ditt. Det er like praktisk som å rulle trappa. Glad glad glad!

frk. Figenschou sa...

hvordan ruller man trappa? med klesrulle?

Fru Skurk sa...

Ja, med klesrulle. Hurra så lett! Kan rulle kattehår vekk på en svisj.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...