Post igjen!!

Hurra jeg har fått post! Det har bare tatt litt over to uker å sende brev fra Girkonjargas til Bergen! Det er jo MYE raskere enn med katapult!
Det er veldig hyggelig å få brev fra pappa. Bare så synd at jeg ikke klarer å tyde skriften hans. Men det er visst noe om høye nord og hangnammna. Eller tagnhnmmammnmn. Noe skikkelig stas uansett tror jeg.
En stund sendte han mail og da trodde jeg det skulle bli lettere å tyde skriften, men siden han foretrakk å scanne inn håndskrevne lapper, (lettere å gjøre noe man kan enn å lære seg noe nytt, som tekstbehandling), ble det så som så med kommunikasjonen.

Jeg har lært meg at det heter klampen i bånn, BÅNN, ikke klampen i band. Jeg har egentlig ikke skjønt et ord av det uttrykket før. Nå derimot! Jeg skjønner plutselig alle ordene! Litt som med DumDumBoys og det der nå skjerpes skreiene.


ååå nåååå gikk det kanskje et lite lys opp for meg. Det er jo en ørliten mulighet for at Posten heller ikke klarer å tyde pappas skrift...de har jo tross alt ikke årelang erfaring, som jeg. Eller det har de jo, men ikke hver enkelt postmann, nødvendigvis.
A. Hah.

Det ser faktisk mest ut som det står Chor. Muhebsanigt 7.
Okei, så er det ikke nødvendigvis bare Posten sin skyld da. (Men mest.)

1 kommentar:

Fru Skurk sa...

Haha, jeg ler veldig av at pappaen din skannet inn lapper og sendte dem på mail. Det vil jeg også begynne med. Pappaen min mailer noen ganger, og hver eneste gang står det: "Dette er en test. Hilsen pappa." En lapp hadde gjort seg.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...