ingen torsk i sikte

Vi har gått tur i solen, selv om jeg til min overraskelse måtte innse at det hadde snedd i løpet av natten. Ikke slik å forstå at vi vasset i sne akkurat.
Vi gikk der som det heter Nonnestien, og som da jeg bodde her før bare var masse grus som var i veien sånn at man måtte gå lange omveier.
Vi gikk dit for å se etter torsk, som vi ofte gjør når vi går tur. Oftest ser vi flyndre, og hvis vi ser dem ligge på samme sted mange dager, er de døde.
I dag så vi verken torsk eller flyndre, men vi gikk ikke ut på brua til dannmarksplass, da. De liker å ligge i trekken under brua. Vi så noen sjøstjerner, og mange mange kråkeboller, noen med hull som var døde og noen som var lilla. Og to undervannsbenker.
Det var litt interresant, men jeg kanskje foretrekker Hinkefjæra, iallefall når det kommer til søppel. Søppelet rundt Store Lungegårdsvannfjæra er ikke så interresant.

1 kommentar:

Rållserau sa...

Jeg har fått en ny blogg, for jeg ble drittlei av aldri å komme inn på den gamle. Så det.

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...