Litt på snett

I dag har det hittils gått bittelitt skeis. Først så var jeg ikke så flink til å sove, for jeg drømte om fengsel og religiøse sekter og batterier og hunder og rødnisser og blånisser og hytter, og så gikk det litt bedre, men jeg var litt trøtt, og så, når jeg skulle spise matpakken min som var kjempegodt brød med laks, så dunket jeg brødskiva ut av den ene hånda med den andre hånda når jeg skulle forklare hvordan en russekrabbe så ut, og hele resten av brødet som jeg ikke hadde spist havnet på gulvet, og så ble det noe tull med kommunikasjonen på skolen, og selvsagt er det oss få som faktisk møter opp som får kjeft og jeg var jo allerede sulten og trøtt. Så ganske lenge var jeg litt sur.

Da jeg gikk hjem så jeg en amulanse på torgalmenningen. De har jo blitt gule og man ser dem kjempegodt og man tenker ja nå må jeg passe meg. Men har de også byttet ut sirenelyden med sekkepipelyd? Eller sto det en sekkepiper bak ambulansen?
Begge deler høres litt rart ut.
Hvis de har byttet sirenelyden med sekkepipelyd så synes jeg det er litt teit, for da ser bilen plutselig ut som en lekebil enda den først så ut som en viktig ambulanse. IUIUIUIU høres jo viktigere ut en trallalalala.
Jeg vet ikke helt jeg. Hva gjorde så en sekkepiper bak ambulansen? Ville han ikke sluttet å spille om det lå en nesten død mann eller dame ved siden av?
Nei sannelig min hatt om jeg vet.

Ingen kommentarer:

26te april

Jeg må skrive en tydelig mail. Det finnes tydelige mailer, strenge mailer, og sure mailer. Jeg har bare skrevet en sur mail en gang i hele m...