Hæ?

Ja det er jo dette internettet som ikke fungerer på hybelen min. Og all informasjon er på finsk og jeg har ringt til de ansvarlige og de driver og setter meg over til andre folk, og egentlig tror jeg de bare setter meg over for å slippe å snakke engelsk---og så var det en jente i klassen min som bare ringte dem og leksa opp og de skulle se på det og jeg fikk i alle tikfelle et annet nr jeg kunne ringe---og nå sitter jeg på hybelen min og blogger! OG de har vært her å vasket.
Dette er skummelt og hvor lenge kan dette vare? Hva med karmaen min?
Men så er det jo de som skulle komme med møblene da. De ringte fra reirkuleringssentralen og sa at siden jeg ikke hadde kommet og hentet bordet mitt på lørdag hadde de solgt det. Men jeg hadde jo allerede betalt dem for å levere det i dag, onsdag? Eh...ja... de kom med sengen og...stolen. Så var det som han mannen skjønte at...noe ikke stemte. Jeg trenger virkelig et bord sa jeg, og jeg har allerede betalt for det og sengen og stolen og utkjøringen, og jeg har holdt meg hjemme fra skolen i dag bare for å vente på dere.
Etter en telefon til tror jeg nå det virker som de har lagt til et annet bord, og at de skal komme med det snart. Håper de kommer før tre så jeg rekker finskkurset mitt.

Håper nettet holder seg. Det tar jeg ikke for gitt.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...