Oppsop

 Jeg synes det er så unaturlig når negere snakker finsk.
Jeg synes derimot det er helt greit hvis de snakker svensk, dansk eller norsk, men ikke finsk. Hva har de i Finland å gjøre liksom. Jeg synes egentlig ikke det passer seg at noen andre enn finlendere snakker finsk, bortsett fra Pasvikdøler og Bugøynesværinger da.

Det finnes veldig veldig få finlendere med pipestemme. De aller fleste jenter snakker brumlebass.
Det er litt befriende

Ca tre ganger i minuttet brøler jeg til meg selv "TI STILL!!!!". Inni meg altså. Det er når jeg begynner å tenke på engelsk. Det er sinnsykt irriterende når jeg gjør det. Vannvittig, sinnsykt irriterende. Og nå er det rett før jeg begynner å brøle høyt.

Det sat en dame på bussen i dag, og nynnet som en sag. Skikkelig høyt, og helt sånn MMmmMMmmMMmmMmMmMmMmM eller kanskje mer UUuuUUuuUUuuUUUuUUuuUUuu men med lukket munn.
Jeg lurer på om man egentlig er gal når man gjør sånn.
Jeg har lagt merke til at nyankomne negere ofte synger og nynner, uten å virke gale.
Oi, der var plutselig ringen sluttet. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tidlig på nittitallet var det en finsk neger i Kirkenes. Han deltok på et erotisk show på diskoteket Fredrikke, eller var det PV3 det hette da?

Anonym sa...

Ein medstudent av meg reagerte då filmar med afroamerikanarar blei teksta på nynorsk på NRK. Ho meinte det såg rart ut.

frk. Figenschou sa...

Men Kenneth i bunad og med hardingfele har vi vent oss til...
Det er likevel mulig estlenderne syntes det var rart da vi var på studietur der og vi brukte kenneth til å lære dem telespringar.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...