Ingen sak nei!

Jeg har i noen dager fundert på hvordan jeg skal få tak i en madrass. Jeg har tenkt at først må jeg jo finne en madrassbutikk, der snakker sikkert ingen engels, og så kjøper jeg en alt for dyr madrass, og så ruller de den sammen, og så baler jeg den med meg på buss og trikk og er i ukjente områder med masse skumle ungdommer, for der er jo sikkert der madrassbutikken ligger, og så, på bussen, går hyssingen opp og den ruller seg ut og jeg ser ingen ting og er svett og flau og kommer meg ikke av på rett stopp. Men nei! Jeg spurte noen i klassen hvor man kjøpte madrass, og så var det to stykker som KJØRTE meg på ikea OG HJEM IGJEN! Så nå har jeg madrass og lampe og kasserull og kleshengere og gardiner! Håh!
Nå skal jeg kjøpe meg en hufsakopp i belønning.
I heimen er det litt trøbbel. De andre likerikke at jeg har sagt til HOAS at det er skittent, for da har jo hoas oppdaget hvor skittent det er...og vaskerne kom og skulle plutselig vaske leiligheten og ikke mitt rom, som jo var avtalen, etter at jeg hadde sendt hoas bilder av rommet mitt. Så nå har de vasket da, jentene jeg bor med, og det er jo blitt litt bedre...men de er nå studenter da begge to altså.
Og så har jeg oppdaget at det ER ikke datamaskinen min, men hullet i veggen som internett kommer ut av, det er noe i veien med! det blir jo kanskje fiksbart, etter en ti tyve mailer og en fotorunde.

Ja og nå har jeg vært på finskkurs. Det er litt gøy for det er ikke blitt vanskelig enda.

6 kommentarer:

paaskeharen sa...

Bra jobba, det må man virkelig si.
Jeg merker at hvis 'fiksefronten' har et divisjonssystem, så er du i eliteserien, mens jeg sliter i bunnen av adecco-ligaen. jeg har mange ganger undret meg om slikt kan læres, eller om det er utelukkende basert på nedarvede egenskaper eller kromosomer.
Eller noe.

frk. Figenschou sa...

i mitt tilfelle tror jeg det ligger i et slags grunnleggende sinne.
Ting skal fungere, det skal de bare. Hadde jeg vært i mummiverdnen hadde jeg vært en hemul.

solveig sa...

å, herregud, så bra! du e så tøff og flink! du får jo til alt! nu må bare nån reparere internett, og så trur æ alt blir mye bedre. så trivelig at nån kjørte dæ til ikea og hjem igjen! det betyr at dem lik dæ kjempegodt! hurra!

ringringring sa...

hva er hufsakopp?

frk. Figenschou sa...

Det er en kopp med Hufsa på! Hun fryktelig kalde haugen i mummidalen.

ringringring sa...

aha, hun bor jo i finland. (aka mummidalen)

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...