Næmmen!! Verdens verste hybel? Himmel og hav

Flyttet inn i min nye hybel ute i Siltamæki i går. Eh...
Vel jeg visste jo at det var langt ute. Og ingenting er gøy når det er mørkt og man er sliten. Men jeg fikk en liten knekk i hurrah'en min.
Først var det en kjempegrinete jente som åpna. (men dette ble bedre)
Så var hybelen ikke som beskrevet i papirene. Og så var det så utrolig skittent!
Både på rommet mitt, der det var skitne vegger og gulv og skap og tilogmed flekker på i taket! Og på badet og kjøkkenet var alt så skittent at det var klissete over alt. Blæh.
Og så det store slaget. Jeg kom meg ikke på internett. Og det er nok datmaskinen min det er noe i veien med. Den grinete jenta ko og hjelp meg- hun lånte meg også helt av seg selv en lampe, ettersom rommet mitt ikke har noe lampe i taket eller annen belysning, så fortalte hun at hun var web-designer og satte igang med maskinen min som ikke ville på nett enda jeg hadde installasjonsdiskett og alt. Men maskinen min ville ikke gå med på at vi hadde plugget i kabelen, og dette har jeg opplevd før. Sukk. Det hadde vært fint å foreksempel skype med huskjæresten...eller bare kaste bort timesvis på internett. Morten sa jeg bare skulle kjøpe ny bærbar...men jeg får bare spørre litt rundt om det går an å...fikse den.
Jeg har vært på brukthus og kjøpt sengebunn, bord og en stol, det skal kjøres hjem til meg på onsdag. Jeg har skaffet meg finsk telefonnummer. Jeg har registrert meg som utlending. Jeg har flyttet inn i en slags murmanskhybel.
Jeg har vært egentlig ganske flink da.

3 kommentarer:

Anonym sa...

men tenk om alt hadde gådd bra. da ville du aldri kommet tibake ti bergen igjen og du og huskjærestn måtte skaipa forevig. du hadde sikkert konvertert til finsk-ugrisisme og tadd avstand fra alt og alle (mulig untatt huskjærestn) som hadde me ditt gamle liv å gjøre. æ kjenne en iraner som har konvertert til vestisisme.

frk. Figenschou sa...

ja det e sant!
åh!

ringringring sa...

det er fint å ha to personnummer, det har jaffal jeg, et islandsk og et norsk, så kan man være så schizofren man vil. den finske versonen av deg kan kanskje like flekker i taket? vent og se.

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...