Hohoho svimmeeeeel

Jeg og Mari driver og blåser opp luftmadrassen min. I natt har hun sovet på en av madrassene som lå i skapet i gangen. Jeg hadde målt den og funnet ut at den var lang nok- jeg hadde holdt den opp og registrert at den nådde meg over hodet. Mari sa i morgest at det gikk helt fint å sove med beina på gulvet altså.
Så nå er det luftmadrass og vi ser dobbelt begge to. Da jeg kjøpte den spurte jeg om å få kjøpe pumpe, men de sa at det var en liten pumpe i esken. Den må være veldig liten tenkte jeg, og skjønte ikke at de var lei av å snakke engelsk og svensk og ville ha meg ut av butikken. Så nå testes lungekapasiteten.

I dag har vi vært og søndagstrødd i sentrum, vi skulle møte Annlaug og Jorid. Ca klokken to fikk vi en melding om at de var på vei til skolen for å ta en dusj....og ca klokken seks var de akkurat ferdige. Ting tar så utrolig lang tid å få gjort her i Finneland. Litt senere traff vi også Linda og plutselig var det som å være på Rauland igjen for Linda ba oss med på finsk folkedans og da er det alltid lett å le av frk. Figenschou og hennes ferdigheter i springar og gangar, for å ikke snakke om rull.

I morgen skal Mari og jeg drikke taxfree og fnise på rommet hele kvelden.

Ingen kommentarer:

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...