Oooog ti poeng til......Siljefig!

Jeg har sjåpet! En to trefirefem seks ting! Jejeje:
skjorte
skjorte
skjerf
skulderveske
kåpe
cardigan

Jeg føler meg ganske flink ja. Kåpen er kanskje et kapittel for seg, den kostet en euro på UFF, fordi alt på UFF kostet en euro. Derfor er den også litt stor, fordi det meste i normal størrelse forsvant mange timer før jeg kom til butikken. Jeg ante jo ikke noe om de der greiene. Men den er bare LITT stor, så den er mer trivelig enn latterlig. Håper jeg. Nå er jeg iallefall kledd helt til huskjæresten ankommer, han har forhåpentligvis med seg mer klær. Iallefall om jeg leier noen til å tatovere huskelisten speilvendt i panna hans. Og hvis jeg kommer over en skikkelig fin kåpe, er det lov å kjøpe den fordi den jeg har nå er jo nesten gratis. Veldig fornøyd Silje Fig.
Og så hadde hun ene jeg bor med (ikke hun som hoster) førrifæst her på hybelen, og de bød meg på øl og en slags ekkel whiskykaffelikør som jeg satt og lot som jeg drakk av resten av kvelden, og vips var jeg på en slag husfest hjemme hos meg selv og det var trivelig.
Og i morrest våknet jeg klokken syv, og det var ekorn i trærne og brannstigen og sol.

Nå må jeg snart få milten i gir og starte på finskleksene da.

2 kommentarer:

Rållserau sa...

Vi kan bytte kåpe hvis din er litt for stor for jeg kjøpte en sånn Jackie Kennedy-kåpe som egentlig er ganske fin, men veldig kort i armene, så det er så vanskelig å bruke den. Og så er den rød. Og du vet meg: Svart svart svart svart.

frk. Figenschou sa...

Ja, gjerne, om du vil se ut som en litt spiss og glad lavvo!

fortid, fremtid, nutid

Hver gang jeg treffer folk og snakker med folk så snakker jeg bare om jobb. Jeg kan bare snakke om jobb. Jeg vil ikke være sånn, jeg tenker ...