hu je

Nå sitter jeg her og rendrer i vei på en skolemaskin, det viser seg at den innerst i hjørnet er det nesten aldri noen som bruker så her er det plass til å rendre i vei. Men det tar tid, så da må man vente og surfe på nettet mens man venter på at maskinen skal gjøre kjedelige grå plantegninger om til freshe fotos.
Solebanet, pappa si pia og mamma sin lille fia, kommer i morgen og hjelper til med å lage bursdag. Nå høres det ut som jeg skal ha kjempekalas. Men det kommer bare noen stykker, det er bare det at jeg har så dårlig tid med eksamen og alt at bare det å lage kake virker litt uoverkommelig. Heldigvis skal Solveig være helt og bake. Jeg skal nå likevel prøve å komme meg tidlig hjem fra skolen, helst ikke noe senere enn fire, så det ikke blir som den gangen jeg hadde vært i Levajokk eller hvor det var og mamma hadde bursdagsselskap uten meg, gjestene dro da jeg kom hjem.

Ingen kommentarer:

Tre middels ukjedelige ting som har hendt i dag

1: Jeg fikk et prosjekttilskudd til et prosjekt som er fullfinansiert. Da høres det ut som jeg trikser til meg penger, men det betyr at jeg ...